cvijeće za vjenčanje
vjencani buket

Svojim prijateljskim pristupom stvaramo vjenčanja po ukusu i budžetu naših mladenaca. Naš formular za vjenčanja mladencima olakšava planiranje i izbor dekoracija i prvi je korak u planiranju.

Ispuni svoj već danas, upoznaj nas i krenimo zajedno u ostvarivanje tvojih cvjetnih snova!

 

Naš tim sastoji se od mladih cvjećara, umjetnika, arhitekata. Svojim idejama izrađujemo/aranžiramo/ljepšavamo sve o čemu naši klijenti sanjaju.

Buket za mladu

Osim usluga aražiranja izrađujemo i razne konstrukcije za cvjetne instalacije, izrađujemo/nabavljamo inventar, po potrebi kreiramo cijeli vizualni identitet vjenčanja (popis gostiju, pozivnice, zahvalnice, menije itd). Također na popisu svojih usluga nudimo i organizaciju i koordinaciju vjenčanja. 

****

Kontinuirano radimo na svom znanju iz cvjetnog dizajna, te smo sudjelovali na brojnim webinarima poznatih svjetskih cvjećara. U stalnom smo kontaktu s cjvjećarima diljem svijeta kako bi što bolje razumjeli trendove i proširili svoje znanje. Zahvaljujući podršći inzomenih kolega u mogućnosti smo našim mladencima  ostvariti sve njihove ideje.

cvijeće zagreb
Formular za vjenčanja * ispunjavanjem formulara dobivate prijedlog dekoracija/ili savjete vezane uz dekoracije. Ispunjavanje formulara i zaprimanje prijedloga besplatno je