Organizacija vjenčanja

hotel arbiana vjenčanje, organizator vjenčanja hrvatska
villa dalmacija split vjenčanje, organizator vjenčanja split

Organizacija vjenčanja može biti ugodno i sretno iskustvo uz našu pomoć.

 

S obzirom na dugogodišnje iskustvo u svijetu vjenčanja i stalnim radom na našem znanju, u mogućnosti smo svojim mladencima priuštiti najbolje od najboljeg kod organizacije vjenčanja.

Svako vjenčanje organiziramo po osobnosti i željama klijenata, te od kada postojimo nismo odradili dva ista vjenčanja. 

Naš tim cvjećara, organizatora, dizajnera, arhitekata i mladih/kreativnih partnera ovdje je da Vam olakša proces organizacije vjenčanja.

Svoje klijente spajamo s predivnim profesionalnim tvrtkama iz svijeta vjenčanja, kako bi im pružali samo najbolje u svakoj kategoriji.  

Zajedno organiziramo vjenčanja za domaće i inozemne klijente, te konstantno istražujemo nove i uzbudljive lokacije i izvođače, kako bi za svakoga mogli pronaći upravo ono što su zamislili. 

Našu stranicu za organizaciju na engleskom jeziku možete pogledati na linku:

 https://www.tietheknotcroatia.com 

 

Tražiš savršenu lokaciju za vjenčanje? Uz prave organizatore vjenčanja potraga je laka. Ispuni naš formular i krenimo s organizacijom tvojeg vjenčanja

Formular za vjenčanja
First
Last
Od usluga trebam: *
Od cvjetnih dekoracija želim - Ispuniti samo ako ste označili cvjetne dekoracije u prijašnjem stupcu
Od stilova mi se sviđa: *

Za savjete vezane uz vjenčanje posjetite naš bloghttps://www.bloom.hr/vjencanje-blog/

organizacija vjenčanjaZašto mi je potreban organizator vjenčanja? 

Istina je da nekim klijentima nije nužno potrebna organizacija vjenčanja, te da mogu izvrsno sami isplanirati svoj dan. 

Ali isto tako postoje mladenci kojima je ovakav tip usluge i više nego potreban. 

Iz iskustva, mogu reći da je organizacija vjenčanja potrebna svakom tko: 

1. Ne živi u Hrvatskoj i planira vjenčanje iz inozemstva. Doista je teško planirati vjenčanje iz druge zemlje, čak i ako govorite hrvatski. U Hrvatskoj je i dalje odgovaranje na email rijetkost, a mnogi dobavljači traže sastanak u živo. Osim toga, organizator vjenčanja je uvijek dovoljno blizu da može riješiti svaki problem koji se pojavi. 

2.Nema vremena. Mnogi naši klijenti traže  profesionalnu organizaciju vjenčanja, jer naprosto nemaju vremena sami organizirati vjenčanje. Kako bi dobili izbor najboljih dobavljača i sve rezervirali na vrijeme, bez da kompromitiraju svoje obaveze, ovaj tip mladenaca se odlučuje za profesionalnu organizaciju vjenčanja. 

3. Nije osoba koja voli planirati događaje. Ovakvih mladenaca ima dosta, organizacija vjenčanja predstavlja im stres i nikako im ne sjedaju brojni sastanci i velik izbor dobavljača u kojem treba pronaći onog pravog. U ovom slučaju, najbitnije je da budete iskreni po pitanju volje za organizacijom i jednostavno se prepustite profesionalcu. 

Konoba bajso vjenčanje, vjenčanje dalmacija

Vrste usluga koje nudimo u sklopu organizacije vjenčanja: 

  1. Cjelokupna organizacija – Ovaj tip usluge uključuje organizaciju vjenčanja od traženja lokacije, traženja dobavljača, definiranje detalja, izradu rasporeda događaja i sl. do koordinacije na sam dan vjenčanja
  2. Polovična organizacija vjenčanja – Tražimo i dogovaramo dobavljače samo za određene kategorije + koordinacija na dan vjenčanja
  3. Koordinacija – Oko mjesec dana prije samog vjenčanja, upoznajemo sve dobavljače, slažemo raspored vjenčanja, te pazimo na dan vjenčanja da sve teče glatko 

Organizacija vjenčanja – Kako funkcionira? 

 

 Kako funkcionira organizacija vjenčanja s profesionalcem? 
Cjelokupni odnos ovisi najviše o tome koliko Vi želite sudjelovati u organizaciji i što očekujete od organizatora. 

U početku, najbitnije je da se upoznamo. Kako bi mi saznali koja je Vaša vizija, koja su Vaša očekivanja i s kojim budžetom raspolažemo. Također, bitno je da Vi upoznate nas i vidite da li Vam odgovaramo kao osobe. Ovo je iznimno važno, jer organizator vjenčanja Vam postaje najbliža osoba tijekom planiranja vjenčanja. 

Nakon upoznavanja, prelazimo na traženje lokacije. Lokacija je iznimno bitan dio svakog vjenčanja, te ovaj proces traje najdulje. 

Svake godine skupljamo ponude iz cijele Hrvatske, kategoriziramo lokacije, te uvijek imamo spremne opcije za naše klijente

Ako niti jedna od ponuđenih lokacija ne odgovara željama klijenata, tražimo unikatnu lokaciju posebno za Vas. Lokacije biramo na razini cijele Hrvatske, te nemamo problema s putovanjem. 

Nakon što je lokacija dogovorena, po prioritetima mladenaca tražimo ostale dobavljače. 

Imamo pregršt izbora za svaku kategoriju, obično šaljemo po nekoliko izbora koji odgovaraju Vašem stilu i viziji. Po potrebi tražimo dodatne izbore. 

Kako bukiramo dobavljače, tada pregledavamo ugovore i radimo plan plaćanja za Vas. 

Kada je ovo sve gotovo, možemo se opustiti i uživati u Vašem danu. I tada smo prisutni kako bi pazili da sve teče glatko. 

Konoba bajso,
 
“To put it simply, my wedding would not have happened without Tie the Knot. I would have abandoned all efforts long ago and had a nice, simple and boring wedding in the United States. Sad. Thankfully, Captain Irma and Sir Filip swooped in to make every one of my wishes come true. I could not be happier with the memories I have from our wedding, nor more thankful to this amazing team. 10,000 stars!”
hotel arbiana vjenčanje