Blog

jesensko vjenčanje

Hotel Academia – Jesenska tema

Hotel Academia u Zagrebu nalazi se u samom centru i ima jako modernu salu. Ovo nam nije prvi put da radimo dekoracije u ovoj sali i svaki put se veselimo angažmanu tamo. Jedan od razloga je mlada sposobna ekipa koja tamo radi. Često od mladenaca čujemo pohvale na račun osoblja Academie a i sami možemo potvrditi kako su izvrsni.  Još jedna prednost je mogućnost odabira između sivih i bijelih stolnjaka (sivi su jako moderni u 2018oj, te običnih ili Tiffany stolica. Tiffany stolice su također jedan od trendova u ovoj ali i nadolazećoj sezoni vjenčanja.

hotel academia

Mladenci iz ove priče željeli su rustikalni stil. Iako osobno nemam ništa protiv ovog stila, često se susrećemo s nekoliko problema vezano uz njega.

  1. Ako je riječ o sali teže ga je ukomponirati nego u prostor koji se nalazi u prirodi.
  2. Ovaj stil jako je moderan već nekoliko godina i često primjećujemo kako je konačni rezultat isti. Dakle fali posebnosti.
  3. Tanka je granica između elegantnog rustikalnog stila koji se uklapa u vjenčanje i stila koji u konačnici izgleda kao da smo na seoskoj zabavi (što je super ako je vjenčanje na seoskoj lokaciji, međutim ne funkcionira u sali).

jesensko vjenčanje

Kada mi u Bloomu osmišljavamo dizajn za vjenčanje, ne volimo se ponavljati i trudimo se da je svako vjenčanje posebno. Iako smo imali klasične elemente rustikalnog stila poput teglica i panjeva, uz pomoć mladenaca uspjeli smo osmisliti poseban dizajn. U komunikaciji s mladencima došli smo do zaključka da im se sviđa tema jeseni, koja paše uz rustikalni stil. Odlučili su se za jesenske boje ali i detalje poput lišća, ukrasnih buča jabuka itd. Dali su nam dosta slobode oko izbora cvijeća i detalja tako da smo imali prostor za improvizaciju. Ovo je u konačnici ispalo savršeno. Prvobitan plan je bio da nam baza bude zelenilo, međutim u nabavi smo taj dan naišli na grančice s lišćem predivnih boja. Ubrzo je pala odluka da umjesto zelenila uzmemo to lišće i mislim da bez njega ne bi dobili ovakav efekt. Uz lišće kombinirali smo sezonsko, uvozno i suho cvijeće te spontano gradili ovu rustikalno,jesensku priču.

jesensko vjenačnje

Što se tiče uklapanja u samu salu, sivi stolnjaci i Tiffany stolice su podosta pomogli. Ova dva elementa dala su dozu elegancije i istaknula boje na našim aranžmanima. U ovoj sali nam je ipak bilo malo lakše jer je riječ o moderno uređenoj sali koja podnosi gotovo svaki stil.

 

 

Još jedan bitan element u hotelu Academia su velike stepenice koje iz predvorja vode do sale, često mladenci traže da se uređuju i te stepenice. U ovom slučaju uredili smo ih s elementima koje smo koristili i u sali.

hotel academia stepenice

Vjenčani buket bio je napravljen u žarkim jesenskim bojama. Buket se savršeno uklopio u ženstvenu, veselu osobnost naše mlade. Uz vjenčani buket išao je i set ženskih i muških revera napravljen od gipsofile koja se nalazila i kao detalj u buketu. Izbor je pao na gipsofilu zbog dobre izdržljivosti bez vode.

šareni vjenčani buket

reveri

jesensko vjenčanje

hotel academia sala

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Za više inspiracije posjeti naš Pinterest profil: Ovdje

cvijeće za vjenčanje

Imanje Marincel – Elegantni minimalizam

Imanje Marincel je sala okružena  prirodom koja sama po sebi oduzima dah. Spoj prirode i modernog uređenja sale u startu daje okruženje koje je predivno. U ovoj sali uklapaju se dekoracije svih stilova i veličina, međutim naši mladenci imali su nešto drugačiju viziju svojih dekoracija.

kruna od cvijeća

Mlada je veliki zaljubljenik u cvijeće a posebno ono sušeno. Jedna stvar je bila jasna od početka, a to je da će za ovo vjenčanje vrijediti ono pravilo manje je više. Dogovor je pao na spajanje tamnih jesenskih tonova (sezonske hortenzije), s nježnim vrtnim ružama, dodatkom od crvenih bobica, s malom dozom neobičnih vrsta (pitoma mrkva + sedum). Inače, zanimljivo je da je upravo pitoma mrkva iznimno popularna vrsta u nazad nekoliko sezona, a često se koristi kao element koji aranžmanima daje jednu umjetničku notu.

cvijeće za vjenčanje

Umjesto klasičnih aranžmana i klasičnih vaza, koristili smo boce raznih veličina i oblika. Cvijeće nismo aranžirali nego smo nekoliko cvjetova spajali zajedno po bocama. Svaki stol za goste sastojao se od nekoliko boca, broja za stol i menija. Mlada je sama dizajnirala i broj za stolove i menije, koji su se savršeno uklopili u našu elegantno,romantičnu,umjetničku temu.

imanje marincel

Možda najbitniji i tehnički najzahtjevniji element ovih dekoracija, bila je grana s cvijećem koja je visila iza stola mladenaca. Iz grane visili su brojni bijeli karanfili (odluka je pala na njih zbog izdržljivosti bez izvora vode). Neki od tih karanfila bili su privezani na flaks a neki na ledeno plave trake koja se super uklopila u ostatak dekoracija.

cvijeće za vjenčanje imanje marincel

Vjenčani buket sastojao se od vrtnih ruža koje su iste kao one iz dekoracija za stolove. Ruže su bile složene u slobodnoj formi. Bukete od ruža navikli smo gledati u strogim formama poput kugle, i često ni ne primjećujemo koliko su drugačije u ovakvim izdanjima. Detalj koji mi se posebno svidio je što je vrpca bila napravljena od materijala s vjenčanice + vrpce koju je mlada dobila na poklon uz buket njoj drage osobe.

Ovakvi osobni elementi uvijek su dobrodošli u dekoracijama za vjenčanja, i mislim da daju jedan posebni šarm.

romantični vjenčani buket

Za kraj, moram napomenuti još jedan element koji mi se jako svidjeo na Imanju Marincel, rasvjeta je savršeno padala na okrugle stolove za goste i zbog toga su se dekoracije još bolje istaknule. Ovakvi detalji rade veliku razliku kod dekoracija, i definitivno je nešto što nas je oduševilo.

jednostavne dekoracije za vjenčanje

 

imanje marincel

 

imanje marincel

 

imanje marincel vjenčanjeimanje marincel vjenčanje

 

 

Za više inspiracije pogledaj naš Pinterest profil: Ovdje

 

 

 

vjenčani buket

Hypo centar, sala Kornati – Moderno vjenčanje

Ovo nam je bilo prvo vjenčanje u sali Kornati  ali se nadam ne i posljednje. Riječ je o vjenčanju koje je bilo dosta veliko i u samom početku smo tražili najbolje praktično rješenje za dekoraciju veće količine stolova.Kada je riječ o puno stolova, dekoracije pola-pola su uvijek super rješenje.

Što to znači? To znači da se pola stolova dekorira s većim/bujnijim dekoracijama a pola samo sa svijećnjacima ili s manjim cvjetnim dekoracijama. U ovoj kombinaciji štedimo i veće budžete kako bi ih maksimalno mogli iskoristiti za cvjetne dekoracije. U ovom slučaju pola stolova bilo je dekorirano zlatnim visokim svijećnjacima, a pola zlatnim visokim stalcima s bujnijim aranžmanima.

hypo centar, sala kornati

Aranžmani su bili moderno složeni, s puno zelenila i raznih boja ruža, karanfila i trenutno modernih dalija. Iako je sama sala velika i prostrana, dekoracije su izgledale bogato.

Sam prostor je fenomenalan sa super rasvjetom i posebno mi se svidjelo kako pažljivo dekoriraju stolove s hranom i pićem, osoblje je profesionalno i uigrano.

hypo centar vjenčanje Stol mladenaca bio je dekoriran trenutno iznimno modernom girlandom, s uvezenim cvijećem. Cvijeće je pratilo dekoracije sa stolova gostiju. Uz girlandu nalazile su se svijeće za romantičniji dojam. Ono što mi se svidjelo je to što je iza stola mladenaca bio stol s poklonima za goste te je i on, spontano postao dio dekoracije. Poklone za goste smo također radili mi.

 

sala kornati sala kornati

Najbitniji element a toj e vjenčani buket, je bio velik, s bazom od zelenila i kombinacijom nježnih i tamnih tonova. Upravo ovakav vjenčani buket apsolutni je trend u 2018-oj a kako nam se čini pratit će nas i u 2019-oj.

 

veliki vjenčani buket

Od dodatnih elemenata izradili smo: ukras za auto, vizuale za brojeve stolova, vizuale za popis gostiju te krug od zelenila na kojem je popis gostiju stajao.

Iako smo imali dosta stolova i dosta stavki, moram priznati kako smo uživali u izradi ovog vjenčanja. Imali smo apsolutno povjerenje mladenaca da sve uskladimo i mislim da smo u tome i uspjeli.

zahvalnice vjenčanje

 

 

dekoracijavjenčanje popis gostiju hypo centar sala

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Za više inspiracije posjeti naš Pinterest profil : Ovdje

Moslavačka priča

Moslavačka priča – Rustikalne dekoracije okružene prirodom

Na samo sat vremena od Zagreba nalazi se Moslavačka priča, imanje okruženo predivnom šumom i prirodnim ljepotama. Ovo mjesto je savršeno za odmor i opuštenu atmosferu, a prednost je da na inače pretople dane, u hladu šume prevladavaju ugodne temperature (naše cvijeće bilo je posebno zahvalno na ovome). 

Read More

vjencani buket

Boho – Klub književnika, filmska čarolija u centru Zagreba

Ovo je doista jedno posebno vjenčanje između dva kreativca.

Uređenje smo radili u Klubu književnika, koji je uređen u starinsko Zagrebačkom stilu i nalazi se na Trgu bana Jelačića. Prostor ima dva romantična balkona koja imaju izvrstan pogled na sami centar Zagreba, mnošto vintage detalja i super je za intimnija vjenčanja. 

Read More

hotel royal opatija

Hotel Royal Opatija – Klasična elegancija

Hotel Royal u Opatiji ima predivnu salu koja je stvorena za klasično uređenje. Iako teško možemo zamisliti rustikalne i boho stilove u njoj, elegantni aranžmani izgledaju savršeno u ovoj sali.

Read More

hotel academia, sala

Romantične cvjetne dekoracije – hotel Academia

dekoracija za vjenčanje zagreb

 

Ova priča počela je s jednom opuštenom, mladom klijenticom koja je u početku dogovora naginjala prema boho stilu. Kako je vrijeme odmicalo i kako smo se sve više upoznavale, došle smo do zaključka da više naginje romantičnom vrtnom stilu. Iako smo koristili dosta standardnih ruža, kombinirali smo ih sa sezonskim vrstama od kojih su neke ne svakidašnje, a neke sinonimi elegancije kao npr. božuri.

S obzirom na to da se vjenčanje odvilo u petom mjesecu imale smo na raspolaganju predivne, nježne, sezonske vrste koje se savršeno uklapaju u vrtni stil.

 

Dan prije vjenčanja u nabavi smo ulovili predivne grane jasmina koje su razigrale aranžmane točno u dozi koju smo željeli, a miris je bio savršen. Kao poseban detalj izradili smo paravan sa zavjesom od lampica, tkaninom i nešto zelenila. Paravan je stajao iza stola mladenaca i tako dao dodatnu romantičnu notu cjelokupnom uređenju.

Read More
lgbt hrvatska

Ovaj mjesec slavimo ljubav, i nudimo popuste!

 

 

Šesti mjesec u svijetu je poznat i kao pride mjesec u kojem se slavi i bori za ljubav.

S obzirom na to da mi u Bloomu čvrsto vjerujemo u ljubav, a ne u mišljenja, odlučili smo malim znakom pažnje obilježiti ovaj mjesec na svoj način.

Nudimo 10% popusta na sve naše flowerbox bukete koje možete pogledati: ovdje

I 10% popusta na sve vjenčane dekoracije dogovorene u ovom mjesecu. Svoj formular za vjenčanja možete besplatno ispuniti: ovdje

 

pride mjesec

Sve dekoracije i bukete koje radimo, uvijek radimo da obilježimo nečije pozitivne emocije. Vjerujemo u ljubav neovisno o spolu, religiji, boji kože, nacionalnosti…

Smatramo kako je svaka ljubav čista, predivna, slobodna.

Stoga proslavite ovaj poseban mjesec s nama i volite se!

 

lgbt croatia

 

Izvor fotografija: Pinterest

dvorac belaj

Dvorac Belaj oaza hedonizma i bajkovitih vjenčanja

dvorac belaj

Istra, vino, vrhunska hrana, povijest, barokni dvorac… S ovim bi mogli i završiti post jer se ništa više ne mora ni reći. Prije Uskrsa posjetili smo dvorac Belaj i malo je reći da smo ostali fascinirani.

dvorac belaj

200-tinjak kilometara od Zagreba u blizini predivne Učke, nalazi se ovo skriveno gotovo tajno mjesto.

Kada se s autom približite Belaju kao da ste automatski prebačeni u neko drugo vrijeme, u neku drugu zemlju.

Često se divimo slikama Talijanske Toskane, Instagram postovima predivnih antiknih detalja iz raznih muzeja, čašama vina uz zalazak sunca naših prijatelja koji su avanturisti i stalno negdje po svijetu, ne znajući da apsolutno sve to imamo u Hrvatskoj na ovom predivnom mjestu.

Ono što je zanimljivo i zašto zapravo pišem ovaj post, je to što je u samom dvorcu i njegovoj prirodi moguće organizirati vjenčanje/evente. Bilo da želite svoje posebne trenutke provesti na otvorenom ili ste ipak fan zatvorenog, osoblje iz Belaja i cure iz agencije Wedding2book tu su da ostvare sve vaše želje.

Također, i mi kao cvjećari smo Vam na raspolaganju kako bi svojim dekoracijama gole zidove Belaja pretvorili u apsolutnu čaroliju. Kada smo kod golih zidova, u unutrašnjem prostoru za slavlja oni su apsolutni plus. Kada uđete u prostorije dvorca naići ćete na savršen spoj modernog dizajna ali i na ostatke elemenata iz davnih vremena.

dvorac belaj

Osobno, sviđa mi se što je prostor za slavlje gotovo netaknut, ulaskom u tu prostoriju gotovo možete osjetiti tu povijest koja se odigrala u samom dvorcu. Također, ovakav prostor daje vam slobodu da ga uredite točno onako kako želite. Bilo da sanjate o tome da budete princeza ili o dekoracijama kojima Pinterest može zavidjeti, ovaj prostor moguće je transformirati sukladno svim željama.

Znam da mnogim budućim mladencima možda ideja vjenčanja daleko od njihovog grada zvuči nedostižno i komplicirano, međutim uz pomoć dobre agencije sve je moguće.

Naravno, ovakvi pothvati iziskuju nešto veće budžete ali definitivno nije rezervirano samo za one najbogatije.

dvorc belaj

Znam da ovaj post zvuči kao da je sponzoriran ili kao čista reklama, jer na to smo svi navikli u zadnje vrijeme. Ali mislim da je očito da Bloom blog nije tipičan blog i da apsolutno svaki post pišemo maksimalno iskreno. Iako sam se zaljubila u Belaj dok još nisam niti izašla iz auta, trenutak u kojem sam u potpunosti “pala” na njegov šarm bio je trenutak u kojem sam probala njihovo vino.

dvorac belaj

Ako svoj poseban dan odlučite proslaviti izvan Belaja, svakako preporučujem posjet dvorcu barem na degustaciju vina i malu turu uz ljubazno osoblje koje je prepuno zanimljivih priča o povijesti dvorca.

Dvorac Belaj službena stranica

Napomena: cvjetne dekoracije na fotografijama nisu Bloomov rad. 

Foto izvor: Google, službeni Facebook dvorca Belaj 

Hotel Academia u Zagrebu nalazi se u samom centru i ima jako modernu salu. Ovo nam nije prvi put da radimo dekoracije u ovoj sali i svaki put se veselimo angažmanu tamo. Jedan od razloga je mlada sposobna ekipa koja tamo radi. Često od mladenaca čujemo pohvale na račun osoblja Academie a i sami možemo potvrditi kako su izvrsni.  Još jedna prednost je mogućnost odabira između sivih i bijelih stolnjaka (sivi su jako moderni u 2018oj, te običnih ili Tiffany stolica. Tiffany stolice su također jedan od trendova u ovoj ali i nadolazećoj sezoni vjenčanja.

hotel academia

Mladenci iz ove priče željeli su rustikalni stil. Iako osobno nemam ništa protiv ovog stila, često se susrećemo s nekoliko problema vezano uz njega.

  1. Ako je riječ o sali teže ga je ukomponirati nego u prostor koji se nalazi u prirodi.
  2. Ovaj stil jako je moderan već nekoliko godina i često primjećujemo kako je konačni rezultat isti. Dakle fali posebnosti.
  3. Tanka je granica između elegantnog rustikalnog stila koji se uklapa u vjenčanje i stila koji u konačnici izgleda kao da smo na seoskoj zabavi (što je super ako je vjenčanje na seoskoj lokaciji, međutim ne funkcionira u sali).

jesensko vjenčanje

Kada mi u Bloomu osmišljavamo dizajn za vjenčanje, ne volimo se ponavljati i trudimo se da je svako vjenčanje posebno. Iako smo imali klasične elemente rustikalnog stila poput teglica i panjeva, uz pomoć mladenaca uspjeli smo osmisliti poseban dizajn. U komunikaciji s mladencima došli smo do zaključka da im se sviđa tema jeseni, koja paše uz rustikalni stil. Odlučili su se za jesenske boje ali i detalje poput lišća, ukrasnih buča jabuka itd. Dali su nam dosta slobode oko izbora cvijeća i detalja tako da smo imali prostor za improvizaciju. Ovo je u konačnici ispalo savršeno. Prvobitan plan je bio da nam baza bude zelenilo, međutim u nabavi smo taj dan naišli na grančice s lišćem predivnih boja. Ubrzo je pala odluka da umjesto zelenila uzmemo to lišće i mislim da bez njega ne bi dobili ovakav efekt. Uz lišće kombinirali smo sezonsko, uvozno i suho cvijeće te spontano gradili ovu rustikalno,jesensku priču.

jesensko vjenačnje

Što se tiče uklapanja u samu salu, sivi stolnjaci i Tiffany stolice su podosta pomogli. Ova dva elementa dala su dozu elegancije i istaknula boje na našim aranžmanima. U ovoj sali nam je ipak bilo malo lakše jer je riječ o moderno uređenoj sali koja podnosi gotovo svaki stil.

 

 

Još jedan bitan element u hotelu Academia su velike stepenice koje iz predvorja vode do sale, često mladenci traže da se uređuju i te stepenice. U ovom slučaju uredili smo ih s elementima koje smo koristili i u sali.

hotel academia stepenice

Vjenčani buket bio je napravljen u žarkim jesenskim bojama. Buket se savršeno uklopio u ženstvenu, veselu osobnost naše mlade. Uz vjenčani buket išao je i set ženskih i muških revera napravljen od gipsofile koja se nalazila i kao detalj u buketu. Izbor je pao na gipsofilu zbog dobre izdržljivosti bez vode.

šareni vjenčani buket

reveri

jesensko vjenčanje

hotel academia sala

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Za više inspiracije posjeti naš Pinterest profil: Ovdje

Imanje Marincel je sala okružena  prirodom koja sama po sebi oduzima dah. Spoj prirode i modernog uređenja sale u startu daje okruženje koje je predivno. U ovoj sali uklapaju se dekoracije svih stilova i veličina, međutim naši mladenci imali su nešto drugačiju viziju svojih dekoracija.

kruna od cvijeća

Mlada je veliki zaljubljenik u cvijeće a posebno ono sušeno. Jedna stvar je bila jasna od početka, a to je da će za ovo vjenčanje vrijediti ono pravilo manje je više. Dogovor je pao na spajanje tamnih jesenskih tonova (sezonske hortenzije), s nježnim vrtnim ružama, dodatkom od crvenih bobica, s malom dozom neobičnih vrsta (pitoma mrkva + sedum). Inače, zanimljivo je da je upravo pitoma mrkva iznimno popularna vrsta u nazad nekoliko sezona, a često se koristi kao element koji aranžmanima daje jednu umjetničku notu.

cvijeće za vjenčanje

Umjesto klasičnih aranžmana i klasičnih vaza, koristili smo boce raznih veličina i oblika. Cvijeće nismo aranžirali nego smo nekoliko cvjetova spajali zajedno po bocama. Svaki stol za goste sastojao se od nekoliko boca, broja za stol i menija. Mlada je sama dizajnirala i broj za stolove i menije, koji su se savršeno uklopili u našu elegantno,romantičnu,umjetničku temu.

imanje marincel

Možda najbitniji i tehnički najzahtjevniji element ovih dekoracija, bila je grana s cvijećem koja je visila iza stola mladenaca. Iz grane visili su brojni bijeli karanfili (odluka je pala na njih zbog izdržljivosti bez izvora vode). Neki od tih karanfila bili su privezani na flaks a neki na ledeno plave trake koja se super uklopila u ostatak dekoracija.

cvijeće za vjenčanje imanje marincel

Vjenčani buket sastojao se od vrtnih ruža koje su iste kao one iz dekoracija za stolove. Ruže su bile složene u slobodnoj formi. Bukete od ruža navikli smo gledati u strogim formama poput kugle, i često ni ne primjećujemo koliko su drugačije u ovakvim izdanjima. Detalj koji mi se posebno svidio je što je vrpca bila napravljena od materijala s vjenčanice + vrpce koju je mlada dobila na poklon uz buket njoj drage osobe.

Ovakvi osobni elementi uvijek su dobrodošli u dekoracijama za vjenčanja, i mislim da daju jedan posebni šarm.

romantični vjenčani buket

Za kraj, moram napomenuti još jedan element koji mi se jako svidjeo na Imanju Marincel, rasvjeta je savršeno padala na okrugle stolove za goste i zbog toga su se dekoracije još bolje istaknule. Ovakvi detalji rade veliku razliku kod dekoracija, i definitivno je nešto što nas je oduševilo.

jednostavne dekoracije za vjenčanje

 

imanje marincel

 

imanje marincel

 

imanje marincel vjenčanjeimanje marincel vjenčanje

 

 

Za više inspiracije pogledaj naš Pinterest profil: Ovdje

 

 

 

Ovo nam je bilo prvo vjenčanje u sali Kornati  ali se nadam ne i posljednje. Riječ je o vjenčanju koje je bilo dosta veliko i u samom početku smo tražili najbolje praktično rješenje za dekoraciju veće količine stolova.Kada je riječ o puno stolova, dekoracije pola-pola su uvijek super rješenje.

Što to znači? To znači da se pola stolova dekorira s većim/bujnijim dekoracijama a pola samo sa svijećnjacima ili s manjim cvjetnim dekoracijama. U ovoj kombinaciji štedimo i veće budžete kako bi ih maksimalno mogli iskoristiti za cvjetne dekoracije. U ovom slučaju pola stolova bilo je dekorirano zlatnim visokim svijećnjacima, a pola zlatnim visokim stalcima s bujnijim aranžmanima.

hypo centar, sala kornati

Aranžmani su bili moderno složeni, s puno zelenila i raznih boja ruža, karanfila i trenutno modernih dalija. Iako je sama sala velika i prostrana, dekoracije su izgledale bogato.

Sam prostor je fenomenalan sa super rasvjetom i posebno mi se svidjelo kako pažljivo dekoriraju stolove s hranom i pićem, osoblje je profesionalno i uigrano.

hypo centar vjenčanje Stol mladenaca bio je dekoriran trenutno iznimno modernom girlandom, s uvezenim cvijećem. Cvijeće je pratilo dekoracije sa stolova gostiju. Uz girlandu nalazile su se svijeće za romantičniji dojam. Ono što mi se svidjelo je to što je iza stola mladenaca bio stol s poklonima za goste te je i on, spontano postao dio dekoracije. Poklone za goste smo također radili mi.

 

sala kornati sala kornati

Najbitniji element a toj e vjenčani buket, je bio velik, s bazom od zelenila i kombinacijom nježnih i tamnih tonova. Upravo ovakav vjenčani buket apsolutni je trend u 2018-oj a kako nam se čini pratit će nas i u 2019-oj.

 

veliki vjenčani buket

Od dodatnih elemenata izradili smo: ukras za auto, vizuale za brojeve stolova, vizuale za popis gostiju te krug od zelenila na kojem je popis gostiju stajao.

Iako smo imali dosta stolova i dosta stavki, moram priznati kako smo uživali u izradi ovog vjenčanja. Imali smo apsolutno povjerenje mladenaca da sve uskladimo i mislim da smo u tome i uspjeli.

zahvalnice vjenčanje

 

 

dekoracijavjenčanje popis gostiju hypo centar sala

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Za više inspiracije posjeti naš Pinterest profil : Ovdje

Na samo sat vremena od Zagreba nalazi se Moslavačka priča, imanje okruženo predivnom šumom i prirodnim ljepotama. Ovo mjesto je savršeno za odmor i opuštenu atmosferu, a prednost je da na inače pretople dane, u hladu šume prevladavaju ugodne temperature (naše cvijeće bilo je posebno zahvalno na ovome). 

(more…)

Ovo je doista jedno posebno vjenčanje između dva kreativca.

Uređenje smo radili u Klubu književnika, koji je uređen u starinsko Zagrebačkom stilu i nalazi se na Trgu bana Jelačića. Prostor ima dva romantična balkona koja imaju izvrstan pogled na sami centar Zagreba, mnošto vintage detalja i super je za intimnija vjenčanja. 

(more…)

Hotel Royal u Opatiji ima predivnu salu koja je stvorena za klasično uređenje. Iako teško možemo zamisliti rustikalne i boho stilove u njoj, elegantni aranžmani izgledaju savršeno u ovoj sali.

(more…)

Ovo maleno, rustikalno vjenčanje bilo je ujedno i prvo u potpunosti dogovoreno preko našeg  formulara

Mladenci su odlučili svoje slavlje održati u preslatkoj eko kući Trpuci, koja svojom prirodom savršeno odgovara odabranom stilu.

(more…)

dekoracija za vjenčanje zagreb

 

Ova priča počela je s jednom opuštenom, mladom klijenticom koja je u početku dogovora naginjala prema boho stilu. Kako je vrijeme odmicalo i kako smo se sve više upoznavale, došle smo do zaključka da više naginje romantičnom vrtnom stilu. Iako smo koristili dosta standardnih ruža, kombinirali smo ih sa sezonskim vrstama od kojih su neke ne svakidašnje, a neke sinonimi elegancije kao npr. božuri.

S obzirom na to da se vjenčanje odvilo u petom mjesecu imale smo na raspolaganju predivne, nježne, sezonske vrste koje se savršeno uklapaju u vrtni stil.

 

Dan prije vjenčanja u nabavi smo ulovili predivne grane jasmina koje su razigrale aranžmane točno u dozi koju smo željeli, a miris je bio savršen. Kao poseban detalj izradili smo paravan sa zavjesom od lampica, tkaninom i nešto zelenila. Paravan je stajao iza stola mladenaca i tako dao dodatnu romantičnu notu cjelokupnom uređenju.

(more…)

 

 

Šesti mjesec u svijetu je poznat i kao pride mjesec u kojem se slavi i bori za ljubav.

S obzirom na to da mi u Bloomu čvrsto vjerujemo u ljubav, a ne u mišljenja, odlučili smo malim znakom pažnje obilježiti ovaj mjesec na svoj način.

Nudimo 10% popusta na sve naše flowerbox bukete koje možete pogledati: ovdje

I 10% popusta na sve vjenčane dekoracije dogovorene u ovom mjesecu. Svoj formular za vjenčanja možete besplatno ispuniti: ovdje

 

pride mjesec

Sve dekoracije i bukete koje radimo, uvijek radimo da obilježimo nečije pozitivne emocije. Vjerujemo u ljubav neovisno o spolu, religiji, boji kože, nacionalnosti…

Smatramo kako je svaka ljubav čista, predivna, slobodna.

Stoga proslavite ovaj poseban mjesec s nama i volite se!

 

lgbt croatia

 

Izvor fotografija: Pinterest

dvorac belaj

Istra, vino, vrhunska hrana, povijest, barokni dvorac… S ovim bi mogli i završiti post jer se ništa više ne mora ni reći. Prije Uskrsa posjetili smo dvorac Belaj i malo je reći da smo ostali fascinirani.

dvorac belaj

200-tinjak kilometara od Zagreba u blizini predivne Učke, nalazi se ovo skriveno gotovo tajno mjesto.

Kada se s autom približite Belaju kao da ste automatski prebačeni u neko drugo vrijeme, u neku drugu zemlju.

Često se divimo slikama Talijanske Toskane, Instagram postovima predivnih antiknih detalja iz raznih muzeja, čašama vina uz zalazak sunca naših prijatelja koji su avanturisti i stalno negdje po svijetu, ne znajući da apsolutno sve to imamo u Hrvatskoj na ovom predivnom mjestu.

Ono što je zanimljivo i zašto zapravo pišem ovaj post, je to što je u samom dvorcu i njegovoj prirodi moguće organizirati vjenčanje/evente. Bilo da želite svoje posebne trenutke provesti na otvorenom ili ste ipak fan zatvorenog, osoblje iz Belaja i cure iz agencije Wedding2book tu su da ostvare sve vaše želje.

Također, i mi kao cvjećari smo Vam na raspolaganju kako bi svojim dekoracijama gole zidove Belaja pretvorili u apsolutnu čaroliju. Kada smo kod golih zidova, u unutrašnjem prostoru za slavlja oni su apsolutni plus. Kada uđete u prostorije dvorca naići ćete na savršen spoj modernog dizajna ali i na ostatke elemenata iz davnih vremena.

dvorac belaj

Osobno, sviđa mi se što je prostor za slavlje gotovo netaknut, ulaskom u tu prostoriju gotovo možete osjetiti tu povijest koja se odigrala u samom dvorcu. Također, ovakav prostor daje vam slobodu da ga uredite točno onako kako želite. Bilo da sanjate o tome da budete princeza ili o dekoracijama kojima Pinterest može zavidjeti, ovaj prostor moguće je transformirati sukladno svim željama.

Znam da mnogim budućim mladencima možda ideja vjenčanja daleko od njihovog grada zvuči nedostižno i komplicirano, međutim uz pomoć dobre agencije sve je moguće.

Naravno, ovakvi pothvati iziskuju nešto veće budžete ali definitivno nije rezervirano samo za one najbogatije.

dvorc belaj

Znam da ovaj post zvuči kao da je sponzoriran ili kao čista reklama, jer na to smo svi navikli u zadnje vrijeme. Ali mislim da je očito da Bloom blog nije tipičan blog i da apsolutno svaki post pišemo maksimalno iskreno. Iako sam se zaljubila u Belaj dok još nisam niti izašla iz auta, trenutak u kojem sam u potpunosti “pala” na njegov šarm bio je trenutak u kojem sam probala njihovo vino.

dvorac belaj

Ako svoj poseban dan odlučite proslaviti izvan Belaja, svakako preporučujem posjet dvorcu barem na degustaciju vina i malu turu uz ljubazno osoblje koje je prepuno zanimljivih priča o povijesti dvorca.

Dvorac Belaj službena stranica

Napomena: cvjetne dekoracije na fotografijama nisu Bloomov rad. 

Foto izvor: Google, službeni Facebook dvorca Belaj