buket za mladu

Cvijeće za vjenčanje – osnovni stilovi + formular za mladenke

Formular za vjenčanja
First
Last
Od usluga trebam: *
Od cvjetnih dekoracija želim - Ispuniti samo ako ste označili cvjetne dekoracije u prijašnjem stupcu
Od stilova mi se sviđa: *

Cvijeće za vjenčanje bitan je detalj mnogim mladenkama. Lako se pogubiti u svim stilovima i super slikama na Pinterestu.

Cvijeće za vjenčanje gdje i kako uopće krenuti s planiranjem?

Da vam olakšamo cijeli proces osmislili smo jednostavan formular vezan uz cvijeće za vjenčanje, koji možete ispuniti ovdje

Svrha ovog formulara je da na što jednostavniji način upoznamo svoje potencijalne mladence, i da na najbrži način saznamo osnovne informacije o vašoj viziji vjenčanja.

Pitanja u formularu su osmišljena na temelju iskustva s mladencima. Na svakom sastanku postavljamo ova pitanja i na temelju odgovora osmislimo savršena rješenja. Sada, putem našeg formulara možete očekivati virtualni odgovor od strane Blooma sa svim potrebnim informacijama, edukacijama i prijedlozima dizajna. Ispunjavanje formulara i primitak našeg odgovara ne naplaćuje se :). Sve vaše osobne informacije su povjerljive, te se koriste samo u svrhu prijedloga dekoracija za vaše vjenčanje.

Planirajmo zajedno savršeno cvijeće za vjenčanje, po vašoj mjeri!

Pa krenimo redom s točkama za koje smatramo da ih možda treba objasniti:

* Grad u kojem se održava vjenčanje. 

Iako se Bloom nalazi u Gradu Zagrebu, vjenčanja izvan Zagreba nisu nam problem. Ova stavka nam je bitna zbog putnih troškova, te moramo znati u kojem gradu se vjenčanje održava kako bi što bolje sve dodatne faktore uklopili u vaš budžet.

 * Broj stolova

Svjesni smo da do zadnjeg trenutka ne znate konačan broj gostiju na vašem vjenčanju, ali otprilike neka procjena nam je bitna informacija. Broj stolova uvelike utječe na konačnu cijenu i olakšava nam proces procjene budžeta.

*  Od dekoracija želim

Ovo je također bitna informacija zato što broj dekoracija ovisi o opsegu angažmana i u konačnici je bitan faktor u procjeni budžeta.

*  Od stilova mi se sviđa

Ovo ne mora biti konačna odluka, ali nam je bitan odgovor da znamo u kojem smjeru idemo. Također, određeni stilovi su prikladniji za manje budžete a neki spadaju pod luksuzne budžete. Objasnit ćemo svaki stil na primjeru kako bi vam opcije bile jasnije. Stilovi ne moraju biti u strogim okvirima, i mogu se prilagođavati vašem ukusu.

Ako se ne pronalazite u niti jednom od navedenih stilova, svoje savršeno cvijeće za vjenčanje opišite  u napomenama, a možete nam poslati i fotografije inspiracije na mail info@bloom.hr

Klasična elegancija

Ovaj stil sastoji se od bijelih, krem, pastelnih, generalno nježnih tonova.

Uvijek je u trendu i često se koriste “luksuznije” vrste cvijeća poput: hortenzija, orhideja, božura, kala…

Elementi klasične elegancije su: Luksuznije cvijeće za vjenčanje, minimalno ili nimalo zelenila, svijeće za dozu romantike, bijeli, srebrni ili prozirni inventar.

U pravilu je potreban veći budžet za ovakav stil, međutim mjesta za kompromis ima i ovisno o sezoni cijena raste i pada.

*Za dodatne fotke inspiracije pogledajte naš Pinterest board

vjenčanje romantika, cvijeće za vjenčanje

Ovakav stil savršen je za romantičare, nježne i ženstvene mladenke koje su zaljubljenice u eleganciju.

*Savjet + uz dodavanje zelenila cijena dekoracija se smanjuje. 

Rustikalno

Ovo je stil s kojim je veoma lako raditi kompromise i potreban budžet za njega može varirati od minimalnog do luksuznog ovisno o željama mladenaca.

Idealan je za vjenčanja u prirodi, svaka sezona cvijeća može se bez problema ukomponirati u rustikalni stil, izvrstan za razno razne cvjetne instalacije (npr. luster od zelenila). Elementi rustikalnog vjenčanja su: sukulenti, sezonsko cvijeće, teglice, panjevi, sve što ima veze s prirodnim lookom.

*Za dodatne fotke inspiracije pogledajte naš Pinterest board

rustikalno vjenčanje

Boho

Boho je dosta sličan rustikalnom, razlika je u više boja i “luđih” detalja koji prevladavaju u boho stilu. Kao i s rustikalnim ovdje cijene mogu drastično varirati.

Stil je savršen za mlade, slobodoumne mladence koji su u potrazi za nečim potpuno drugačijim. Izvrsno se uklapa u ležernija vjenčanja na zanimljivim lokacijama.

Elementi boho stila su: color blocking, perje, kaktusi, veselo cvijeće, veliki buketi za mladenke.

*Za dodatne fotke inspiracije pogledajte naš Pinterest board

boho vjencanje, cvijeće za vjenčanje

Botaničko

Ovo je stil u kojem je naglasak na zelenilu, često je riječ o manjim aranžmanima koji su naslagani na hrpe. Ovaj stil kao i prethodna dva može jako varirati u cijeni. U ovom stilu su kompromisi mogući, i prilagođava se gotovo svakom budžetu. Savršen je za mladence koji vole minimalizam i jednostavnost. Uklapa se u gotovo svaki prostor.

Elementi botaničkog stila su: Razne vrste zelenila s nimalo ili minimalno cvijeća, malene vazice, girlande od zelenila sa svijećama, prirodni tonovi.

* Za dodatne fotke inspiracije pogledajte naš Pinterest board

Botanički minimalizam:

botanicko, cvijeće za vjenčanje

Rakošniji botanički stil:

botaničko raskošnije

Jungle

Ovaj stil je favorit 2018 u dekoriranju vjenčanja. Koristi se egzotično lišće i bilje s potencijalnom bazom od domaćeg zelenila radi uštede. Dekoracije mogu biti minimalističke ili potpuno razuzdane. Budžet za ovakav stil također varira, ali za raskošnije aranžmane trebao bi veći budžet.

Elementi jungle stila su: veliko lišće, cvijeće u bijeloj ili žarkim bojama, naglasak je na cvijeću ne na inventaru, manje svijeća nego u ostalim stilovima.

*Za dodatne fotke inspiracije pogledajte naš Pinterest board

Jungle dekoracija minimalizam:

dekoracija za vjenčanje

Jungle raskošnije:

dekoracija za vjenčanje trend

Luksuzno

Luksuzan i klasičan stil su u principu slični. Međutim, kod ovakvog stila očekuju se raskošni buketi od skupljeg cvijeća, instalacija (npr flowerwall), raskošan inventar. Budžet za ovako nešto trebao bi biti velik.

Elementi luksuznog stila su: Skuplje cvijeće, raskošni inventar poput visokih svijećnjaka, visoke vaze ili puno manjih vaza.

*Za dodatne fotke inspiracije pogledajte naš Pinterest board

luksuzno vjenčanje

flower wall

Određivanje budžeta

Razmislite koliko ste novaca u mogućnosti uložiti u svoje vjenčane dekoracije.

Predloženi iznosi u našem upitniku variraju od 500 kn – pa nadalje.

Za niže iznose moguće je izraditi stavke poput vjenčanog buketa, manjih vjenčanja kao što su večere za najbliže itd.

Cijene prosječnog vjenčanja (govorimo o 15-20 stolova) kreću se od 2500 kn pa nadalje. Cijene ovise o puno faktora kao što su stilovi, vrsta cvijeća, sezona cvijeća, veličina buketa, broj potrebnih stavki, udaljenost sale itd.

Kada ispunjavate naš formular razmislite o svojim željama i mogućnostima,

na sastancima s mladenkama stavka budžet odnosi se na maksimalni budžet koji je klijent spreman odvojiti.

Mi u Bloomu pokušavamo naći rješenje za sve, međutim u iznimnim slučajevima zbog gore navedenih faktora to nije moguće.

*Naši mladenci pola iznosa plaćaju prije vjenčanja a pola poslije vjenčanja, tako ne moraju brinuti za iznos svojih dekoracija prije samog vjenčanja.

*Ovaj formular služi kako bi mladenci dobili jasniju sliku i inspiraciju vezanu uz svoju savršenu viziju dekoracija.

* Kod dogovorenih dekoracija potpisuje se ugovor koji podjednako osigurava obje strane, mladence i nas kao izvršitelje usluga.



Korisni linkovi s našeg bloga za planiranje dekoracija: 

Učestala pitanja vezana uz dekoracije

Kako si olakšati pripreme za vjenčanje

DIY dekoracije za vjenčanje, zašto se ne upuštati u to?

Zamka zvana pinterest