Cvijeće s porukom.

14483643_1087424854712613_777543319_n

Možda pomalo ironično, ali definitivno najdraža stvar kod Blooma mi je stražnja strana kutije.

Na prvi pogled to je samo prazan okvir, no svakodnevno promatram transofrmaciju iz nečeg običnog u nešto prekrasno.

Praznina tiskana na kutiji Blooma odjednom se pretvara u osobne i prekrasne emocije ljudi koji ga daruju.

Doista je izvrstan osjećaj što imam priliku tuđe emocije smjestiti na kutiju i na taj način je učiniti osobnom.

Svaki puta kada pročitam poruku klijenata pomalo se raznježim. Iako su neke sentimentalnije od drugih, svaka je na svoj način posebna.

Meni osobno te poruke daju uvid u priču iza poklona a to je nešto što me doista ispunjuje. Obzirom da sam žena, a po prirodi smo mi žene dosta znatiželjne, super mi je što na taj način znam kome i zašto se poklanja Bloom. I što na neki način postajem dio priče o poklanjanju.

Jer iza svakog poklona postoji priča i postoji razlog. I zato je darivanje toliko prekrasno, za koju god priliku bilo. Iako možda nije dio naše svakodnevnice, zasigurno je velik dio naših života. Obilježava posebne trenutke, čak i bez riječi iskazuje određene emocije.

Kako je uopće došlo do toga da su se poruke našle na kutiji Blooma?

Naime, sam koncept zatvorene čestitke je nešto na što smo svi navikli. Ovom je proizvodu bilo potrebno nešto drugačije, svježe. Željela sam da moji klijenti imaju mogućnost da personaliziraju kutiju jer na taj način darivanje cvijećem postaje još osobnije.

Željela sam ljudima pružati priliku da ispričaju svoju priču, svoje osjećaje. U našim užurbanim životima često se događa da zaboravljamo na najbitnije stvari, a to su ljubav i, još bitnije, iskazivanje ljubavi. U mojoj glavi ovako nešto bilo je savršeno rješenje.

Dosadašnje reakcije klijenata mi samo potvrđuju kako je ta odluka bila i više nego ispravna. To mi neizmjerno laska i potiče me da radim još više i bolje kako bi u budućnosti pružali još bolje verzije Blooma.

Moram priznati da me zapravo najviše od svega veseli što dosta klijenata nije ni imalo namjeru nešto napisati dok nisu shvatili kako prostor za poruke postoji. A tada, potpuno spontano i iskreno izrazili su svoje emocije i tako još više uljepšali čin darivanja.

Volite se, ljubite se i veselite se do sljedećeg posta.

Puno ljubavi šalje Vam Bloom.

 

 

 

 

 

 

Related Post